- Dynazty - Sultans of sin

Dynazty'z nya skiva släpptes idag, och är ute på Spotify. Jag är nu inne på andra låten Raise your hands. Än så länge låter det rätt så bra. Tredje låten nu, min favorit Land of broken dreams. Så sjukt bra!
Låt nummer åtta är en ballad, och rockballader fastnar direkt i hjärtat. Back Again kommer bli den nya drogen.
Dynazty kommer att spela på en av mina favoritfestivaler i sommar - Rockstad: Falun, för andra gånger. Och jag måste säga en sak på en gång, Nils Molin dregglar man över.



- fuck this

God morgon! Är i princip nyvaken. Jag är uttråkad och trött. Blir väl att spendera mestadels av dagen hos farmor och farfar (igen). Jocke vill ju inte umgås med mig, bara sova eller titta på tv. Så. Roligare hos farmor. Och ja, jag är på dåligt humör :-)

Det här är min loppfamilj jag gjorde på en lektion..

- watching a horror movie

Sitter hemma hos Felicia med Sofie, Emma, Sandra och Emelie. Vi kollar på nån skräckfilm och snackar lite skit. Rätt nice :-)

Gammal egopic

- he's a cat, flushing the toilet he's a cat, mjau

Jockes kattunge. Safir. Sötnos.

- Beauty and the beast - Toumas Holopainen

- Sometimes it feels like you don't know me, at all




- Sometimes it feels like you don't know me, at all




- Yesterday

Igår var det lite galet, rätt kul för det mesta, men ändå ganska segt. Kom hem vid två, gick och la mig direkt. Nu ska jag klippa sönder en tröja så den bli snygg och inte så tråkig!

- At school


Sitter i skolan och har arbetsmiljö tillsammans med emma och sandra. har haft en trevlig dag tillsammans med mina tjejer, plus att Jezzy köpt en klänning av mig. Får pengar av henne när studiebidraget kommer. NICE!
Ikväll blir det att fira Emelie som fyller år!

- Musiktips - I am so me

Tänkte börja slänga upp typ "dagens" musiktips? Någon som är intresserad av det? Men i alla fall så är dagens musiktips helt klart I am so me! Ett band från vansbro/djurås som spelar lite punkaktigt! Värld gladaste och goaste killar!



Dom finns även på Spotify. The good guy gets the girl

Go for it

Take a pill - en av mina favoriter

Och Nothing Like you - min favorit

- Nomnom - Olliver Twisted

Olliver är mycket snyggare än simon..

- "Let them eat cake, she says just like Marie Antionette"

Har förälskat mig i låten, sen jag och Jocke satt och tävlade konstant på Guitar Hero. Sjukt bra röst snubben hade, synd att han dog bara.. Hade gärna sett dom live!

- Skogsröjet, Sweden Rock Festival, Rockstad: Falun och Peace & Love

Vill så jävla gärna på Skogsröjet med min bästa Såfi! Men tyvärr, så kan jag inte köpa en biljett (än, förhoppningsvis), för jag är bestämd på att köpa Kenza's nya skinnjacka först. Men skögsröjetbiljetterna är ju inte så sjukt jävla cepedyra som Peace & Love's och Sweden Rock's så det ska nog lösa sig!

Men först är det PLAY, i Säter som jag arrangerar tillsammans med Elias, Jesper, Emanuel, Lena och hennes man. Sen är det Sweden Rock. Sen är det Peace & Love. Sen är det förhoppningsvis Skogsröjet. Sen är det Rockstad: Falun. Sen börjar skolan. Den här sommaren kommer gå fort!

- Give me some money money money

Det här vill jag ha i sommar. Skulle sitta fiiint! (fick lite inspiration av sofie)

- If you really really really really love me then you really really really gotta show me

Dagen har varit ganska bra, faktiskt! Vi började med GEMU, då jag och Emma gjorde klart harmoniseringen, sen kollade vi på film i typ två timmar, lunch, matte, SCEMU och Idrott. Skön dag, jag som brukar hata onsdagar, men idag var det faktiskt helt okej!
Fick ett par nya syrumpbyxor av farmor idag, awesome! Älskar att hon alltid köper nya strumpbyxor åt mig! Och de har skaffat ett motionsband så då kan jag gå dit och springa, så då behöver jag kanske inte gymma ;-) och Jocke har hantlar hemma!

- valentines day

Dagen sög. Spenderade den med Jocke, Saphire, Sandra och mamma. Mamma är bäst som köpt en chokladask åt mig, så det så.

♥Dagens dröm: att få ha en grym alla <3 dag
♥Dagens frisyr: det vanliga, haha
♥Dagens känsla: Mest irriterad
♥Dagens saknad: bilia..
♥Dagens dummaste: att jag inte gick ner och hälsade på farmor och farfar.. Ångest.
♥Dagens frukost: ingen
♥Dagens puss: Jocke?
♥Dagens favorit: Mamma
♥Dagens inköp: Cola
♥Dagens humör: Sur
♥Dagens skada: Ont i nacken :((
♥Dagens väder: kallt satan!
♥Dagens låt: finns nog ingen..
♥Dagens vän: Sandra
♥Dagens bästa: att få sova ensam i min säng, tror jag?
♥Dagens värsta: att jag varit på uselt humör hela dagen

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3087595/images/2012/pic_189478448.jpg" class="image">

- Play + Mimikry

Var till säten en sväng på eftermiddagen för att vara på mitt första möte med PLAY-arrangörerna. var skitkul och tror att det kommer bli bra. Märks att dom gjort det förut och det vad dom gör!

Bildbomb på Mimikry, mestadels Hjalle. Alla bilder är mina och får inte användas utan min tillåtelse!










- lite av en bildbomb - Auschwitz Birkenau

Suger verkligen på att blogga. Men jag och massa har städat hela mitt rum så nu har jag satt igång min egen dator så nu har jag supermycket gamla bilder! Slänger upp lite bilder från när jag gick i nian, när vi var i Polen på klassresa!
Jag gick i högstadiet på Olympica, och där är det nåt andra världskriget grejs för alla i högstadiet så alla i nian åker till Auschwitz och Birkenau en dag då vi är i Polen!
Bilderna är mina, får inte användas utan min tillåtelse. Och jag ser att det är skitkvalité på bilderna, vet inte hur, och alla utom den sista är oredigerad!








- Good morgning!

Godmorgon!
Sitter i soffan hemma och ska väl slänga i mig nåt att äta sen börja fixa mig inför skolan. Har tre lektioner idag, hur skönt är inte det? Plus sovmorgon till elva! Så skönt. Men vaknade typ halv åtta av att mamma väckte mig och jocke, och jocke stack kvart i nio. Och nu sitter jag här ensam.

Men idag mår jag mycket bättre, men har fått ont i halsen igen. Hostar inte lika mycket heller, vilket är sjukt skönt!

- Happy f*cking birthday, Vince!

Grattis på 51-årsdagen Vince Neil! En gång i tiden var du båda bra på att sjunga live och snygg..

- snälla tomten


- something

Finns en hel del saker jag måste ta tag i typ nu. Som att börja träna, äta nyttigare och sluta med cola, godis, osv = bli smalare. Yeah. Sluta med makaroner, potatis och ris, men ris kommer bli ett helvete eftersom det typ är det godaste som finns.. Men har ni läsare några bra tips på att bli smalare? :-)

Men för övrigt så är jag fortfarande sjuk och det känns som jag skrapat upp halsen mot asfalten när jag hostar.. Och upptäckte precis att jag aldrig stavat till asfalt förut tror jag..

- Mamma pappa barn

Fortfarande sjuk, inte sugen alls på att blogga pga av det! Men idag började vi med mamma pappa barn på ensemblen, rätt kul att spela trummor på faktiskt!

Får se när jag bloggar igen,

- Sjuk chey

Har inte uppdaterat på skitlänge, pga att jag varit sjuk hela helgen och jag inte haft ork eller inspiraton till att skriva. Det har jag väl inte nu heller, men jag gör det ändå.

I fredags var jag med Emma, Sandra, Jezzy, Jessica och Bea, vi hade tjejkväll. Det var myyycket trevligt! Och det var även den kvällen jag började bli sjuk, konstigt nog. Chansar på att Emma smittat mig, men då tycker jag att jag borde blivit smittad mycket tidigare eftersom hon varit sjuk länge. Men jag har legat i soffan hela helgen, även idag. men imorgon blir det skola, och så fort jag tänkte på det blev jag snorig, haha... Fu.

Men jag lägger upp bilder senare.

Puss

Videon är från Granny Goes Street, och jag är med i den. HUUUR coolt är inte det?!

- My new necklace

Det har varit så sjukt kallt ute idag. Varannan minut har solens lyst eller så har det snöat. Usch. Jag är så trött på vintern, ingen nytta! Och nu sitter jag i soffan och halvsover. Sov inte bra alls inatt. Men jag kanske åker med mamma till avesta sen och kolla på lillebrors match, men vi får se. Trött chey. Som vill bara kakor..

Men såhär ser mitt nya halsband ut! Det är ett sånt där långt och fint. Och det är kameran som gör att den är bakofram!

- Take a ride on the dream side

Blev väckt ur världens bästa dröm inatt.
Jag stod i en kö, jag tror det var till en konsert. Jag, Sofie och Emma sprang förbi en man jag kände igen väldigt väl. Nikki Sixx. Jag började gråta och satte händerna för munnen av chock, och kollar på honom. Han kollar tillbaka och går fram och kramar mig. Sen helt plötsligt var vi utomhus, och jag kastade mig över honom och kramade om honom, och han kramade mig tillbaka. Sen tod vi massa egobilder med nån suuupergammal kamera, haha! Bästa drömmer jag någonsin drömt, men kom på att jag aldrig kommer få uppleva att träffa Nikki. Blev rätt deprimerad då.














- New outfit

Köpt lite nya kläder idag när jag varit på Kupolen med Sofie, Emma och Sandra! Nya rosa jeans, en vit tröja (som på bilden fast med fluffiga axlar), ett halsband där grejen ser ut som en g-klav, en ny vit bh (VIT?! vad hände där liksom..) och ett rosa armand. Känns bra, och allt utom jeansen är köpta för mitt presentkort jag hade på New Yorker! Asbra.



RSS 2.0