- in school

Godmorgon, typ?
Sitter i cafeterian med emma och Jessica och väntar på att få ha kulturhistoria i typ 70minuter eller vad det är.. Skriver om Beethoven och Mozart, men måste börja skriva om dansen under upplysningen.

Efter skolan åker jag, emma och Sandra till Borlänge för att shoppa och köpa julklappar! Kommer bli nice!

- När jag mår skit, vill du ha mig då?

God kväll!
Sitter med pappas dator i knät framför Desperate Housewives ♥ Ikväll blir det inte mycket som händer, men det är väl som vanligt då! Mamma frågade på vägen hem om jag bara ville ha konsertbiljetter i julklapp, och ja, det vill jag. Jag vill bara ha en Sweden Rock- och Peace & Love biljett i julklapp! Eftersom mitt favoritband kommer spela på Sweden Rock MÅSTE jag dit och P&L är såklart också ett måste eftersom banden redan ser jävligt bra ut!


- En missanpassad svensson

Tjena!
Sitter på sista lektionen nu, som är kulturhistoria. Läser och skriver om de två största kompositörerna under upplysningen - Beethoven och Mozart. Men jag läste förra lektionen också, MEN TROR NI JAG HTITAR DET JAG VILL HITTA? nej. Men nu ska jag fortsätta knarka Mimikry för nu kommer läraren!´

- WIHOO

Jag har en design, weehåå!
tack sandra!

Men ja. Tråkig dag. Har blekt slingor. Varit i skolan. Nu sitter jag här och pratar med martin och har sjukt ont i kroppen.. jag vet inte varför, antagligen för jag gått i klackar hela dagen och jag inte gjort det på jättelänge.. imorgon blir det ungdomsmottagningen och plugg, svenskaprov på sondag.. UÄÄÄH

sandralouiseisabelle.blogg.se

Ny design åt Bäkka!
Hoppas du gillar den. Men är det något du vill ändra så hör av dig! ;)
Någon av hennes läsare som vill ha en design kanske? Klicka er in här då!

- You stand your ground

Jag suger verkligen på att blogga. Men när designen kommer upp lovar jag att blogga mer, och om lite mer intressanta saker?
Igår var jag i falun med mina bästa Emma, Sofie, Sandra och Elias! Det var grymt, men jag frös typ hela tiden. Och grattis som fan She’s cake som gick vidare i Garagerocken! Och såklart ett grattis till Rhinestone och Tempory också! She’s cake är grymma, jag lovar, kolla videon neranför ;-) men Rhinestones – Fire in the hole är en av de bästa låtarna jag hört av ett band från dalarna, tror jag. Varken jag eller emma kunde stå till igår till den! Skitkul!
Kvällen slutade inte lika bra som den började i falun, menmen, thats life!

Idag började ’Unga arrangörer i dalarna del 2’, och det kändes riktigt bra att vara tillbaka på banan igen! Vi kom fram till lite som händer i sommar, och det kommer bli GRYMMMMMT!

Nu ska jag duscha, sen iväg och mysa med jocke tror jag. Måste även käka nånting.. men aja, det löser sig!

She's Cake - Jack the ripper


Rhinestone - Fire in the hole

- hsk - Tierp

Står i cafeterian med mamma, Sussie och Jocke. Hsk - Tierp, 1 - 1. Sover antagligen hos Jocke ikväll igen! Mys!

- Emmmmmma

Sitter med min favorittjej i skolan, har haft två lektioner - 30min GEMU och 40min matte.. Värt. Och ett tre timmars hål därimellan. Hatar hål ärligt talat.. Nu har vi en och en halv timmes hål igen, till vår sista lektion som är idrott.

Ikväll ska jag stå i cafeterian i isshallen. Jag funderar på att börja lägga ut dagens outfit? Vad tror ni om det?

- at school

Sitter i skolan, nyss slutat och väntar på Sandra. Jag, emma och Sandra ska till uh och kolla läget hade vi tänkt!
Imorgon är det "öppet hus" för Alla nior, hoppas det finns några blivande estet musikare!

- Bloody tuesday

Sitter i skolan med Nappe, nere på estet, och väntar på att vi ska ha ensemble. Nästa gång eller idag får vi nya ensemblegrupper för att spela 70/80-tal! kan säga att jag är jävligt taggad, bara jag inte hamnar i den akustiska.. 70/80 är ju min favorit.. Mötley Crüe, Skid Row osv!

Men hitta en slags lista som verkar väldigt intressant, som jag ska försöka mig på!

Börjar ikväll!



- sandra

Pratar i telen med Sandra, helt förstörd för jag pluggat så mycket.. Orkar verkligen inte mer, men måste..

Min mötleyvägg <3

- All i want for christmas is you

SWEDENROCK & PEACE & LOVE BILJETTERNA R ETT MÅSTE ANNARS TAR JAG LIVET AV MIG OM JAG INTE KOMMER IVÄG..

- Sallad

Nyss ätit en sallad, men skinka & ost. Pluggar engelska, som jag gjort varje dag.. hur länge som helst. nu skriver jag om boken Go ask Alice, en bok som handlar om den unge Alice som börjar med droger och rymmer hemifrån osv. Författare - Anonym. Den är jävligt seg, ingen bok som man fastnar vid - enligt mig. Men en dagbok som jag fastnade vid var THe Heroin Diaries - Nikki Sixx. Bästa boken jag läst i hela mitt liv. Tack vare den boken började jag nog leva, haha..

Men nu har jag i alla fall gjort klart boken, ska bara svara på ett par frågor till hemuppgiften sen är jag klar. Imorgon måste jag plugga svenska eftersom vi har prov på onsdag.. jävla skola, tar bort hela min fritid.

Och nu tog mamma tv'n för att kolla på halv åtta hos mig, vilket betyder att jag inte får fortsätta lyssna på Mötley Crüe. Ska slänga upp en önskelista snart också, julklappar <3

- Fanny och Alexander

Tjenare kungen!
Sitter i aulan och lyssnar när en av mina lärare pratar om massa filmer osv - har filmkunskap! Vi ska kolla på Fanny och Alexander! Tidigare har vi sett (de jag kommer ihåg) är À clockwork orange, the fisher king och massa andra.. Haha.

Idag MÅSTE jag plugga engelska. Har en hel del att göra, så blir att åka hem direkt efter skolan. Och blir jag klar i tid sover jag nog hos Jocke. Men strax ska vi börja kolla på filmen, och så har vi köpt cola och godis - passar på en måndagseftermiddag då man sovit dåligt!

- blue curacao

Sitter hemma i soffan framför simpsons. Försökte plugga engelska men kunde inte koncentera mig så det sket sig. Väntar på mat, kyckling och ungastekta grönsaker <3

Såhär ser det ut på bartekniken när vi skulle blanda drinkar efter färgen! Den var inte god men snygg..

- Awkward

Sitter i soffan, halvt nyvaken och borde klä på mig för jag ska följa med mamma hem till Sussie och kolla på kattunge (nej, jag får ingen katt men bara kika). Bara för att jag är en kattmänniska.
Sen ska jag bara plugga engelska, som en idiot. Har fyra uppgifter att göra tills på tisdag, kul? Nej.

- i'm Bond - James Bond

Har suttit i soffan hela dagen, vilket suger. Och Jocke ska inte ens sova här inatt som han sa att han skulle.. Så fort Jocke har dragit hem ska jag sova. Sova bort hela morgondagen. Faaaaast måste plugga engelska, som vanligt..

- one way or another

Jag är verkligen helt värdelös på att blogga, haha!
men igår var jag med Emma och Sandra, och efter ett tag stack vi till Carro på fest.

Inom ett par dagar blir det en design! Har äntligen orkat tagit mig i kraget och pratat med Sandra och skickat bilder till henne, tror det kommer bli skitbra!

från när jag, sofie och malambu var i leksand <3




- This is make-up

Sitter och kollar på Halv åtta hos mig, eftersom mamma alltid kollar på det. Jag sitter och halvsofer med datorn i knät, samtidigt som jag kollar på massor av smink från alla möjliga sidor! Mamma beställer därifrån typ varje månad, vilket är great ;-)

Är fortfarande sjukt grinig för Hardcore Superstar har ställt in. Jag vill tröstäta, jag vill ha godis med det går inte. För jag vägrar gå till stan själv i det här mörkret.

Allt det här blir 301:-, plus fler pundrar, foundashions osv!


- schools out for summer.. Nästan

Godkväll!
Bara varit i skolan idag. Har bara haft tråkiga lektioner och haft allmänt tråkigt.
Och jag har varit aspepp inför imorgon, MEN VET NI EN SAK? hardcore superstar har ställt in, så nu vill jag typ bara ta livet av mig.

Btw, har förälskat mig i fågeln, och jag vet att den är sned..

- This things I want

Helt sjukt hur dålig jag har blivit på att blogga!
Men i alla fall, kan berätta vad jag gjort i helgen.

Torsdags: Jag var med mamma, Andreas och Jocke till kupolen, för att jag och Andreas skulle köpa nya kläder eftersom vi var på bröllop i fredags. Jag köpte en rutig klänning med något som liknar volang längst ner, röd-svart-vit-grå, från New Yorker!
Fredags: Skolan, som vanligt. Sen skynda sig hem för att slänga i sig lite "bukfyllning" som farfar kallar donken. Böt om, fixade håret totalt och sminkade om mig till hundra! Vi åkte till kyrkan, satt där och skrattade lite.. haha. När vigseln var över åkte vi till säter för FESTEN! Den började väl lite sådär, det var rätt segt vid "barnbordet", eftersom alla satt och spelade Wordfeud.. Menmen! Slutade med tre öl och två Smirnoff Ice! Elva åkte jag och Jocke hem.
Lördags: Åkte till Hagfors med Jocke, jockes mamma Linda och Jonte. Världens minsta lilla fjrotishåla.. Hejochhå. Där trivdes jag inte, kan jag säga. Och deras kebab är vidrig. Vi kollade på innebandy.
Söndags: Träffade bästa Sofie och snackade lite skit!

Såhär såg jag ut på bröllopet!


OCH DET HÄR VILL JAG HA :D


Fast det ska stå Joachim istället för Carrie.. Även fast jag ser upp till Carrie Bradshaw väldigt mycket ;)

- Tired of being alone

Tjena!
Har inte bloggat på länge, men har pluggat hela veckan och pluggar nu också. J A G H A T A R S K O L A N! det värsta jag vet är att plugga, jag klarar inte av det. jag HATAR det, verkligen! Jag fixar det inte!

Ska väl sova hos jocke, eftersom han inte får sov ahär för han ska vakta dom där jävla hundarna. Har varit ensam hela veckan, vi spenderade typ 40 min igår med varandra typ.. kul vecka.
Imorgon ska jag på bröllop, fast jag skulle nog hellre vilja sova än åka på festen efteråt. överväger fortfarande om jag ska följa med jocke till hagfors på lördag eller inte, men är inte speciellt taggad..


- innebandy

Sitter med Hertz och kollar på innebandy eftersom jocke och Frank dömer -04or, söta små monster.
Sen vet jag inte vad som händer förutom att min bff Sofie kommer!

- "baby i'm a liar..

.. And you havent got one clue. What if i'm à teacher and i tell you that it's true?"
Reckless love - wild touch

Jag ligger i sängen hos Jocke, utan Jocke.. Han stack nyss för att döma innebandy helt spontant..

- Wanties al'a Sweden Rock!

Goddag!
Kom hem för jocke för lite mer än en halvtimme sen, jag är sjukt trött pga att jag sovit sjukt dåligt inatt. Vi kollade på Insidous igår kväll igen, blev inte lika rädd den här gången, haha ;-) men Hertz blev! "FYFAN VILKET ÄCKLIG FILM!"

Och på mindre än en timme har jag hunnit prata med farfar två gånger i telefon, känns ju.. bra? Men jag måste duscha, sen ska jag upp till ishallen med mamma för att kika på brors match mot Malung!

Wantied från Swden Rock Shop!

- Face it

Goddag!
Sitter hemma hos Sandra och Morgan med André. Sandra tänker tydligen tvinga mig köpa pizza idag, fast jag är fattig :-( menmen, jag behöver cooooolaaaaa!
Ikväll blir det mys hemma, ska tvinga mamma köpa såna där starka ostsaker till mig, namnam. Och lite cola :-D Även idol ikväll!

- Apple cake?

Godkväller!
Kom hem ifrån UH för ungefär en och en halv timme sen, och då har jag bara hunnit äta uppvärmt kyckling och slängt in min egna äppelkaka i ungen som enligt min beräkning ska ut ur ugnen om tolv minuter! Ska bli väldigt intressant! Just nu sitter jag och pimplar apelsinjuise, för det är det absolut godaste som finns (förutom Cola).

Skulle behöva plugga idrott, eftersom vi har prov på onsdag, vilket är helt sjukt. Man borde väl inte få ha prov direkt efter ett lov? :-(

Men med tanke på min "sjuuuuukt" snygga design, så ska en tjej som heter Sandra fixa den inom kort, så fort jag orkar skicka iväg ett mail till henne med bilder och hur jag vill att den ska se ut..

Snygga "smurfar"..



Följ min blogg med Bloglovin

- i'm on My way

Goddag!
Sitter vid centrumrondellen med Sandra, emma, Morgan och andre. Inom kort åker emma till Borlänge och vi ska till ungdomshuset!

Jag sov hos Jocke inatt, och vi kollade på pirates Of the carribean, tvåan och trean. Dom är ganska mysiga :-)

- sleeping with the enemy

Tjena!
sitter i en gul bil påväg mot Fagersta där pappa kommer plocka upp mig och jocke! Vi är nu i Köping, så kommer väl vara hemma om lite mer än en timme.
Så fort jag kommit hem ska jag springa ner till farmor och farfar eftersom farfar fyllde år i söndags! Sen ska jag antagligen träffa två av mina bästa Emma och Sandra! :-)

Vi hörs senare!
XoXo

- Jeffree Star

Godmorgon på er!
Sitter här med en kopp te i soffan hos mormor och väntar på att pappa ska ringa. idag händer det nog inte mycket, ska pallra mig upp på stan innan vi åker hem så jag kan köpa en present åt farfar som fyllt år.
Imorgon har jag och min älskade Jocke varit tillsammans i hela tretton månader, och vet ni? Då kommer hans kompis Fredrik så kan inte ha nåt mys med han.. 

Men vilket fall, på tal om rubriken! Jag är sjukt imponerad av Jeffree Star! Han är en person som har väldigt många persoligheter skulle jag tro, men det skulle vara intressant att få se hans "riktiga" persinlighet! Han har träffat alla stora kändisar, ser det ut som på facebook. Jag var in på hans 'Gilla'sida, och där har han ett album som heter "FRIEND AND SUPERMODELLS <333", och jag var tvungen att gå in och kika. Han har bilder när han är med bland annat All Time Low, Black Veil Brides och Kat Von D! Jag vill vara honom..

- This weather sucks without you

Sitter i soffan med mormor och Ampes katt Evert (väldigt fint namn, jag vet) och min älskade Jocke. Vi glor tydligen på South Park, vilket suger mer än Simpsons och Family Guy tillsammans. Nu på kvällskvisten har vi kollat på TV, druckit monster och bara haft det lite trevligt. Plus en hel del kortspelande. Jag vann :D (-.-' /jocke)
Jag är inte säker på om jag kommer hem imorgon eller på torsdag, det beror på. Men pappa kommer sova imorgon till typ två, och han kommer inte köra bil före tre, vilket resulterar till att mormor måste köra när det är mörkt ändå (som hon inte vill göra igen). Och jag vill även träffa mormors moster Gunhild, som fyller 90 i Januari. När dom är så gamla vet man ju liksom inte om man kommer få träffa dom igen..?

Men jag tänker såklart uppdatera imorgon också, vilket är helt självklart! Nu ska Jocke kolla nån innebandyblogg, sen ska vi nog sova!

XoXo

- Moussaka

Hm.. Moussaka? Påminner bara om nåt äckligt vi får i skolan till lunch ibland :-( men det står inne i ugnen nu, och är GARANTERAT godare än skolans! Har ni tänkt på en sak? Farmödrar och mormödrar gör ofta skitgod mat? I alla fall mina! Farmors köttbullar <3
Ikväll blir det mys framför tv'n igen, med förhoppningsvis en chips- eller chilinötspåse! Nomnom! Och man kan inte printscrina på mormors dator :@ inte okej.. jag som tänkte slänga upp lite wanties..
Menmen!
Imorgon kommer jag hem och då kommer jag nog uppdatera en hel del!
XoXo

- Kungsör fo sho

Sitter i Kungsör hos mormor med Jocke och myser i min onepice. vill ha mer monster :( Köpte en monster igår för 16 kr, och det är femtonårsgräns! Det är ju arton överallt annars.. ska nog tvinga upp jocke på "byn" senare, efter jag duschat - Har världens flottigaste hår någonsin.. USCH!
Kommer hem imorgon tror jag, ska ringa mamma senare och prata med henne om när hon slutar imorgon, eftersom hon ska hämta oss. 

Men sommaren kommer bli GRYM (ja, jag har redan börjat planera sommaren fast snön inte ens har kommit..)!
Sweden Rock Festival: Mötley Crüe, Edguy, Danko Jones och Gamma ray!
Peace & Love: Hardcore Superstar, Edguy och Hoffmaestro!
Rockstad Falun: Sabaton och Amaranthe!
Det här kommer bli en grym festivalsommar känns det som!
Nu ska jag nog hoppa in i duschen, hörs nog senare!

XoXo Bäkka

Ännu en ny blogg..

Hej på er!
Nu har jag startat ännu en ny blogg, pga att någon hackade mitt senaste konto och tog bort det. Jag kan få tillbaka det, men det var så krångligt så tänkte att jag ändå kan göra en ny, eftersom jag vill ha en helt ny blogg. 

Tyvärr så har jag inget photoshop, plus att min dator har blivit dum igen, så måste be pappa om att fixa den. Men en tjej som heter Sandra ska få fixa den! Ska slänga iväg ett mail till henne med ett gäng bilder och hur jag vill att den ska se ut, så kommer det bli toppen tror jag! 

Det här är jag!

RSS 2.0