- Länkbyte

Bara för att jag lovade Elias (Malambu) ett länkbyte! Hans "wihoo" är awesome, bara så ni vet! Och bara för att han gjorde min dag!

Jusy click on the pic!

- R.I.P Bilia

Har inte haft sådär superbra dag. Blev väckt av att Jockes mamma Linda kom in "Bäkka, Bilia har blivit påkörd". Bilia var deras katt, antagligen en norsk skogskatt. Så jävla söt. Dom hittade henne förra året, så hon var inte ens ett år. Stackars katt. Hon var min lilla elskling, älskade henne. Min favoritkatt, utan tvekan. Desto fluffigare desto bättre.

Och idioten som körde över henne bara gasade på som en dåre och stannade inte ens. Hjärtlösa monster det finns. Tänk om nån körde över nåt som betydde mycket för dig, hur skulle du då reagerat liksom?

En liten bilia, typ mars/april. Resten av bilderna är från we<3it




Typ såhär skulle hon sett ut som fullvuxen.. <3

- Valentines day

Snart är det alla hjärtans dag. Deppar redan ihop för det. Jag tror att det var Jezzy jag pratade med om det i skolan idag, och den perfekta alla hjärtans dagen. Och vilken tjej vill inte ha det "vanliga" - chokladasken, röda rosorna och en nalle? Och en romantisk film men levande ljus? Men det är någonting som det känns inte kommer hända. Jocke är liksom mer "Äh, vi lägger oss i sängen och kollar på Fast and Furious" typ, inte "Hej älskling, jag har klätt upp mig och tänt ljus för din skull".

Så hur vill ni att eran alla hjärtans dag ska se ut?


Bilder från we<3it









Bara för att videon är söt

- Beowulf

Sitter i skolan och har svenska, ska läsa om Beowulf. Tråkiiigt! Sen blir sen sång, idrott, lunch, typ eos sen filmkunskap. Älskar våra måndagar!

- Lay down on you back and feel our explosions

- It's a crazy crazy crazy crazy night!

Nyss ätit litekycklingtacosgrejs och nu sitter jag och inväntar den inte så hemsliga Mr X ;) Nej, skoja men. Har varit med Sandra, Emma och Morgan idag, toppade även Morgan hår, hoppas han blev nöjd! Vi har sprungit runt lite och planerat lite till på fredag, då en tjejkväll kommer bli. MYS.
Men nu ska jag smörja in mina supertorra nagelband! Hörs nog mer ikväll :-*

Bilderna från we<3it




- It's att about the Rock'n'Roll

Vad gör man idag då? Städar sitt rum kanske, som verkligen behövs, haha. SKa kanske ut med kameran en sväng också, nu när solen äntligen lyser. Men har ändå ingen inspiration, vill köra lite porträttfotografering, men ingen som vill. Så tar nog och ögonshoppar lite på intrernet istället.

Bild från we<3it

- the good guy gets the girl

Sitter i sängen med Jocke och kollar på Family guy. Han med en ostbågspåse och jag med en godispåse, haha! Har gjort hemlagad kebabpizza idag också, blev fan godare än förväntat!

Slänger upp tre bilder från i fredags bara för de inte ville publiceras i blogg.se's app. Fu.

- Allt det här med Kissie

Tänkte säga lite vad jag tycker om storbloggaren Alexandra "Kissie" Nilsson.

Hon är en helt vanlig person, tjänar pengar på sin blogg (som väldigt många gör idag), har opererat brösten (som många idag gör), förstorat läpparna (som ännu fler gjort idag), tränar och bor i Stockholm. Hon är inte mer ännorlunga än någon annan, på så vis. Hon skriver om sitt liv, hon festar (som typ alla gör idag), hon åker utomlands (som väldigt många gör), hon köper nya kläder (som alla gör nångång) osv.

Hon kan unna sig med att åka utomlands eftersom hon har pengar till det och vill leva livet, och om jag hade samma summa hon har på sitt konto hade jag också åkt utomlands, köpt massa Luis Vuitton väskor osv!

Kissie har mer pengar än en person med en vanlig lön, pga av hon känar fett på sin blogg, hon blir sponsrad och liknande. Förut provocerade hon mycket, men nu bloggar hon som en helt vanlig människa, så jag förstår inte varför folk fortfarande trackar ner på henne. Alla bloggar jag läst som skrivit att de träffat henne säger att hon är en jättesöt och trevlig person, men tydligen så är det bara utsidan som räknas.

Men jag måste säga att jag tyckte hon säg bättre ut innan hon började operera sig, men det är hennes val och om hon är nöjd med sin kropp så är väl det bra? För det är väl det som räknas?

- Some fuck'd up old (mobile)pix







- Holy diver, you've been down too long in the midnight sea

- Tre meningar som används för ofta.

- Jag älskar dig.
- Jag hatar dig.
- Förlåt.


Och två av dom är de mest onödiga fraser som existerar.

bilder från we<3it

- Strawberry daquiri

Godmorgon!
Bloggade inte igår för jag inte satt nånting framför datorn. Var i skolan hela dagen, pluggade massor av engelska och lite matte frivilligt, i sådär två timmar när vi hade hål. Sen stack jag, Emma och Sandra och fikade, Cappuchino <3 Sen åkte jag hem till Jocke.

Nu sitter jag i soffan halvdöd och supertrött och vill ha sommar, Sweden rock, Peace & Love och Rockstad: Falun. Ge mig värme!

Bild från we<3it

- Colour my hair

Ska byta hårfärg för andra gången på mindre än en vecka! I'm bakk on trakk again! Blir mörkbrun idag! Kastanj, aldrig haft det, så ska bli intressant! Jag har även fått massor av inspiration till stil, kläder och allting, kännns great! Nu ska jag be mamma färga mitt hår, sen duschen, och sen hem till Jocke. Imorgon är det nästan vanlig skoldag, och efter ska jag, EMma och Jezzy repa till alla <3 dag! Vi ska spela The Quiz och Love is all around. Det är i alla fall dom vi vet än så länge.

Jag jobbar på sista "uppdraget" med listan, 20 saker jag vill göra innan jag dör, kommit på fem..

Bild från we<3it


- Frankie

Skoldagen är slut och det känns bra. Men det var rätt lugnt i skolan, GEMU'n satt jag och EMma och diskuterade.. nånting. Svenskan lyssnade vi bara, Kulturhistorian skulle vi lista ut olika bilder var de var ifrån, årtal osv. Sen matte, scemu och idrott! Har verkligen börjat ta i på idrotten nu, för att höja mitt betyg! VG på första provet för året angående idrott!

Nu väntar jag på info av bästa Frank och på mat! Sen blir det iväg till ishallen för lite cafeteriaarbete, haha!

Hittade på en fin bild på Frankie på We<3it.
Tycker även att alla mina läsare borde lyssna på Billion Dollar Babies,
hans band. Dom är typ bäst.




- at school

Sitter på min andra lektion, svenska. Vi snackar dante, helvetet och dödssynder, och jag typ sitter och sover.. Trött tjej. Har sovit så sjukt dåligt både inatt och igår, hoppas det blir bättre inatt när Jocke Ska sova hos mig.

- true words

- this is how I once was like

En gång i tiden var jag lite av det som kallas "sleazare". Levde i lackleggings, hade dubbla nitbälten, en bandana på benet, en söndertrashad bandtröja, stort hår, massor av smink och massor av smycken. Vad är jag nu? En helt vanlig människa. Höga jeans, ett par högklackade skor, en vit fluffig instoppad tröja. Ingenting utstickande. Men vet ni vad jag saknar? Att gå upp en halvtimme tidigare för att sminka och fixa håret och allt det där. Och vet ni hur jag tänker bli igen? Som jag en gång var och den jag är i själen.

Dag 19 - Bästa låten.

00:17

Trött tjej som inte kan somna.. Hatar det här med att vara sömnlös på nätterna. Usch!

Dag 18 - Bästa tidsfördrivet.

- All day, all night

Shit vad dåligt jag har bloggar i helgen. Har egentligen ingen riktig anledning till det, men skyller på att i fredags var jag i borlänge och lyssnade på Rhinestone, i lördags var jag med Sandra och vi drog på fest, och vad gjorde jag igår? Var hos sandra och färgade håret rött. BLev rätt nice, lite för ljust bara. Men jag ska bleka slingor en gång till, sen inhandla massa snygga kläder så jag känner mig lite fräsh till Sweden rock, Peace & Love och Rockstad Falun!
Lite smycken och kläder, hårfärg också! Även ricinolja.

Har även skapat en ny privat blogg, som bara jag skriver av mig i så ni fina läsare inte behöver läsa massa skit som jag bara kastar ur mig, men jag försöker bli på lite bättre humör med I am so me.


- Now or never

Sitter hemma nyduschad i min onepiece efter en ganska hektiskt eftermiddag! Skolan bestod av barteknik, då vi blandade drinkar med "Tequila", sockerlag och citron/lime. Killarna blandade typ samma, fast med fabricerade citron/lime juicer. Kan säga att våra var så sjukt mycket godare!
Sen sånglektion tillsammans med Jezzy. Vi ska sjunga stämmor till Annies song! Matte, och sen estetisk orientering. Då redigerade jag bilder till kvällen. Vi bar en hel del instrument upp till skolan efter det, fortfarande ont i fingrarna efter jag och Emma bar upp ett elpiano!

Imorgon sticker jag antagligen till borlänge med Sofie och Emma för att lyssna på Rhinestone akustiskt! Kommer nog bli lite awesome!

Bra skit som släpptes till Sweden rock idag \m/

Dag 17 - En bild på någon som har betytt mycket för mig.

Towe. Hon betyder såklart fortfarande mycket för mig, men vi gled isär från att vara bästa vänner.

- Epica - Never enough

Rockstad: Falun, here we goooo!

- Vissa smycken förtjänar uppmärksamhet

- Tired and the world's cutest dog ever!

Sitter nerdegad i soffan, glor igenom lite nya bloggar och halvt sover. Är supertrött! Var även ner till farmor och farfar för Mårten var där (farfars släkting) och han träffar man väl en gång var femte år kanske? Så det var ganska roligt.

Och jag kom på en sak, jag kanske ska börja ta egobilder så ni får se hur jag ser ut? :o haha!

Hur söt är inte Boo liksom? Världens sötaste hund, utan tvekan! Han finns att gilla på facebook som "boo"!





Dag 16 - En bild jag har tagit själv.

Jag kunde inte välja bara en bild. Kollade igenom hela min gamla bilddagbok och kollade vilka bilder jag gillade mest, så slängde ihop lite av ett collageliknande. Jag fotograferade jättemycket för ett par år sedan, och sen bara tog det slut. Jag ångrar det, men that's life.

De första bilderna är på min gamla kanin, som dog förra året i augusti. Han blev runt sju år gammal, så han blev typ pansionär eftersom det jag vet om kaniner så blir de bara runt fyra.

De andra bilderna är först en bild på mitt öga med lite socker (haha), andra är en solnedgång från studsmattan och den sista Nikki Sixx och Vince Neil från Mötley Crüe, när de spelade på Peace & Love -09. Och ALLA dessa bilder är mina, copyright, you know.




- svenska 09.48

Godmorgon gullefjun!
Sitter på min andra lektion som är svenska, vi ska kolla på nåt tv program som handlar om typ medeltiden eller nåt sånt! Haft GEMU innan, som är superjobbigt att ha på morgonen..

Idag sticker jag och emma till uh efter skolan och umgås lite där!

- ghost whisperer

Ligger i sängen och kollar på sex and the city! Världens bästa serie! Kollade nyss på ghost whisperer. Ligger och myser med mig själv i min awesome onepiece, och fryser. As usual..

Imorgon blir det segt i skolan, hatar onsdagar med än personen som heter 'äckel' i min telefon. Usch...

Dag 15 - En bild på mig och någon jag älskar.

Jag ♥ Joachim


- Tv-shows

Satt på aftonbladet och läste om kändisar som kommenterat "Mammor och minimodeller". De flesta kommenterarna lät vettiga, som att de tycker lite som jag. "Det är katastof!" En kvinna säger "Om hon mobbas för att hon har hår på benen är det okej att de tar bort det. Men det borde inte ha visats i tv. Då blir det ännu värre för flickan". Men jag tycker inte att det heller är speciellt okej. Jag tycker inte att man ska raka benen på en nioåring! För man har inte speciellt mycket hår på benen då, och varför ska man göra det? Vem ska de visa sina lena ben för? Jag började raka benen när jag var tretton - fjorton, för att jag började få hår på benen. Samma typ under armarna och så.

Läste även om The Voice, som går på Tv4. Jag tycker att det är mycket bättre än idol! Men nu vet jag inte om jag tycker lika bra om det. Det står bland annat att de som deltar måste tvingas överlåta alla musikrättigheter till skivbolaget Universal och rättheterna till eventuell kringförsäljning i form av t-shirtar, porträtt eller en biografi.
I det finstilta står det också att artisterna måste ge bort 20 procent av inkomster utanför artisteriet och "den exklusiva rätten till personligheten"
(direkt kopierat från Aftonbladet). HELT SJUKT. Så mycket skulle jag inte göra för att bli känd, tror jag.

Men vad tycker ni om Mammor och minimodeller och The Voice? Och vad tycker ni om The Voice villkor?




- You don't understand

Haft en rätt bra dag! Började med religion, som är skitsegt, bara snack om islam just nu. Engelskan, ensemblen och kulturhistorian var rätt kul! Jobbade stenhårt på engelskan, sjöng Efter plugget och spelade Mamma mia på ensemblen och vi fick en varsin klubba på kulturhistorian! :-D

Efter skolan gick jag och Jocke till pickaboo, han ville ha goooodiiiis. Sen träffade vi såklart Sandra och Morgan. Fick en hel del skratt när vi väntade på att Ungdomshuset skulle öppna med Isak och Daniel, haha! De berättade massa gamla fyllehistorier!
Nu på kvällskvisten satt jag, Sandra, Morgan och Miilky och diskuterade kläder, märken och kvalite! Rätt intressant ämne.

Duschade riktigt varmt nyss, och nu väntar jag bara på att min älskade rosa One piece ska bli torr i tumlaren, wiho! Inte haft den på mig på tre dagar. Skandal kan jag lova! Lever i den hemma..

This is mine.



Och den här (föredetta) snyggen ska jag se i sommar! :-D

- medium

Ett av världens bästa program! Älskar program som handlar om övernaturliga saker/spöken osv! Medium, ghost whisperer, insidious, och allt sånt!

Ligger i sängen, fryser och känner mig ensam. Saknar min Jocke som jag kanske inte kommer träffa förens på torsdag :-(

Men jag ska sova inom kort, uppdaterar imorgon igen!

Puss

Och barteknik är nog världens bästa lektion! Coctailkörsbär i mitt <3

- Mammor och minimodeller

Sitter med hela familjen i soffan (otroligt ovanligt), och kollar på Mammor och minimodeller. "Jag spenderar nog 6000kr på min dotter varje månad! Och på inkluderar jag inte mat! Jag älskar att köpa kläder smink, färga håret på henne. Hon är min docka!" och en annan mamma "vi började raka benen på henne i somras. för att hon ville såklart!" helt sjukt.. Barnen är nio år gamla?! Helt sick..

Har också läst om de föräldrar som satt in lösrumpa och fakebröst på barnen. Det är galet, stackars barn. Varför fejka en nioårings kropp? Varför får de inte vara barn?!
Någon mer än jag som tycker det här är helt sjukt?


- "my hands are so cold.."

Jocke tycker att den här stämmer in på mig.. rätt konstigt.

- Crazy night

Sov hos jocke inatt. Somnade väl runt kvart över tolv - halv ett, efter att ha sett ett sjukt program om sex som vi av en ren slump kollade på. Det handlade om ungdomar i England (tror jag det var), det var en tjej som gick runt till olika ställen och frågade vad tonåringar gör för att få ha sex. De censuerade inget, vilket förvånade mig! Bland annat så fick man se tjejer som vaxade sig där nere och satte dit typ klistermärken med pärlor, om nån fattar vad jag menar, och en kille som piercade ollonet. Kan säga att jocke vände sig om och "aaaaaaaaaaaaj" när han såg det.. haha :-D men det var rätt intressant, faktiskt!

Idag har jag väl varit i skolan som vanligt, och nu sitter jag i soffan och glor tv. Ska nog göra lite te, och äta en apelsin. nomnom. Idag ska jag även beställa min efterlängtade Peace & Love biljett! :-D Sen ska jag klippa ihop vääärldens snyggaste bild ;-) Tänker inte avslöja något!

Aldrig skrattat så mycket typ.. haha!

Dag 14 - Mina dåliga ovanor

- Clothes (but mostly shoes)




Please, give me those beauties..

- Killer queen

Sitter hemma, som vanligt typ, nu under helgerna. Sitter och kollar på tv med mamma som jag gjort de senaste tre timmarna. Borde duscha, borde bädda sängen, borde städa - men det är roligare att sitta på massa hemsidor och dricka cola. Som vanligt.
Senare ska jag träffa Emma, för vi ska göra klart en svenskauppgift. Och imorgon ska vi nog göra klart en engelskaläxa. Och jag och JessicaF (plus Sussie) så har vi lyckats på EMma att hoppa på EngelskaB igen! Är vi inte grymma? :-D

Funderar på att bil blond igen.. totallt miss it dude

Dag 13 - Mina intressen.

Jag har inga speciella intressen som jag håller på med. Men i såna fall så är det väl musik och arrangemang, och mycket festivaler och konserter!
Men som sagt så går jag estet musik, så jag tror att det är ganska självklart att musiken är ett intresse. Men jag tror att de flesta människor har ett intresse av musik, eftersom allalyssnar på musik, right? :D
Och jag har arrangerat på småkonserter med lokalband, och en endagarsfestival men lokalband och lite större. Och självklart så åker jag på konserter och festivaler varje år, både större och mindre!

- Highway to hell!

Så jävla glad!
Imorgon köper jag antagligen min Peace & Love biljett, och då ska jag och mina tre bff's Sofie, Emma och Sandra bo hos min ena bff Emmas mamma under hela veckan! Och så fick jag ju en Sweden Rock biljett i julklapp, och idag blev det 100% klart att Jocke och hans kompis Jonte ska med så vi har skjuts dit och kommer sova myyycket säkrare om nätterna i ett tält! :-D Plus att jag ska jobba på Rockstad: Falun och då kommer väl skjuts fixas fram och tillbaka! WIHOOO! Kommer bli så grym sommar!

image description

Dag 12 - En bild som gör mig glad.

Helt klart min Sweden Rock biljett! Mötley Crüe och Sebastian Bach <3

- Devil

Sitter hemma hos Jocke efter en vanlig dag med Sandra, Morgan och Emma! En vanlig dag är typ samma som en helt galen. Och jag och Sandra kom på en ny sexställning samtidigt som jag och Ola slänge oss över henne och Morgan, haha!
Jocke är tillbaka från köket (haha där fick du för att du alltid tjatar om att det är kvinnorna som ska stå i köket!), efter han har poppat popcorn, så nu ska vi glo på Devil som går på TV1000!

Dag 11 - En bild på mig och min bästa vän

image description



- sängen

Ligger i sängen och kollar på min favoritkanal - sexan. Jag vet inte vad jag kollar på, men det verkar inte speciellt bra och jag håller på med mobilen konstant tills jag somnar så.
Har tagit alla nödvändiga piller för att kunde somna bra, Ipren, penicillin och p-piller. Men jag saknar att ligga bredvid mitt hjärta och mysa..

Men ska nog fortsätta försöka hitta på några nya roliga appar/spel! Några förslag? :D

Jag och min bff Sandra! Som inte träffats på skitlänge..

What's the deal with Billion Dollar Babies?

Sitter hemma ensam med mamma och kollar på Mitt stora feta grekiska bröllop tillsammans med en påse chips och ett glas cola. Och jag hatar när nyheterna ska vara med mitt i filmerna. Onödigt! i förrgår såg jag Mission Impossible 2, igår Mission Impossible 3 och idag Mitt stora feta grekiska bröllop, och vad är mitt i filmerna?! reklam och väder.

Men i alla fall, Anton och Frank slängde iväg en awesome länk till mig idag! "What's the deal with Billion Dollar Babies?" heter videon, haha. För övrigt så är Frank och Anton bandmedlemmar. Slänger upp den och en awesome bild från i somras när vi lekte med bandet under Peace & Love! Och jag hoppas att det blir typ samma sak i år.

Och måste fixa så videon INTE sticker ut från inlägget.. hatar det.


Dag 10 - Något jag aldrig glömmer.

Streetlights!

Dag 9 - Mitt favoritband/favoritartister

De band jag så gott som lever för är Mötley Crüe, Crashdiet, Billion Dollar Babies, I am so me och Mimikry.
Mötley Crue: Ett världskänt band som kommer från U.S.A som förhoppningsvis kommer spela på Sweden Rock i sommar (beroende på om Vince hoppar ur Mötley eller inte)
Crashdiet: Rätt kända utomlands, dom är svenska sleazare i bästa formen. Spelar grym musik, synd bara att deras originalsångare inte är kvar.
Billion Dollar Babies: Är ett ganska känt band inom sverige, även lite utomlands. Tror faktiskt de är mer kända utomlands. De är ifrån Dalarna och spelar världens bästa musik.
I am so me: Lite skatepunkaktigt band ifrån Dalarna, som är rätt kända här i trakterna också! Riktigt mysiga grabbar och man blir alltid glad och sprallig till deras musik!
Mimikry: Punk, från dalarna. Med världens mysigaste medlemmar. Lite skum punk, men jag gillar det ändåå!








OPSSSS jag är med i videon :DD pinkhead <3

- Melodifestivalen

Stod och funderade över en grej när jag duschade. Varför är vissa band med i melodifestivalen? Som The Poodles, Dynazty, Lordi och liknande? Är det för att bli kända, för att visa upp sig, om de vinner - att det ska bli kända i hela europa? Eftersom att det är inte i (i mitt huvud är Schlager en genre) schlager. Vet inte ens hur det stavas..
Men Dynazty, blev kända genom att vara mellanakt i melodifestivalen, och jag tycker att bli utvald, frågad av melodifestivalen, om man vill spela förra årets vinnarlåt i sin egen genre är en bra grej, för att visa upp sig, men inte tävla. Eller, om jag hade ett band, hade jag gjort det för att det var en kul grej!






Dynazty ska även vara med i Melodifestivalen i år för att tävla.

Dag 8 - Såhär är jag som person.

Som person är jag nog ganska frammåt (allt det här beror ju såklart på humöret), säger nästan alltid vad jag tycker, tänker och känner, är jääävligt nyfiken och ler typ jämt, om jag är med människor jag trivs med. Jag är väldigt konstig också, typ. Säger rätt konstiga saker, BLONDA saker. Och ja, jag är blond. så ni kan ju gissa själva hur intelligent jag är.





- hockey

sitter mitt i Avesta i familjen Perssons bil och väntar på.. Nånting. Sen ska vi iväg till skogsbo för att kika på finalen i lidströms cup! Hsk till final, inte speciellt ovanligt..

- Fuck my life

Har inte suttit vid en dator längre än två minuter typ.. men i alla fall. har fått urinvägsinfektion, gårr upp halv nio för första gången sedan dagen då vi fick lov, suttit i en ishall, haft feber (antagligen) osv osv. inte speciellt kul.
jag tänker i alla fall fortsätta med listan när jag är hemma, och har mina egna bilder osv.
Men just nu sitter jag hemma hos Jocke, tänker på livet, och sitter här och bloggar - medans han duschar. Ska nog fråga honom om han vill massera mig :-D måste även ställa klockan på sju imorgon för jag måste ta pencillin.. DET ÄR GULGRÖNT. ser skitäckligt ut..

Dag 7 - Det jag önskar mig i julklapp.

vi kör på det jag önskade mig i julklapp ;)

- i can prepare the quiz for you

tar väl och blir lite deprimerad då

- sleeping My day away

Klockan är 00.37, den senaste veckan har jag somnat tidigast 03.00, vilket suger när man vill sova men inte kan. Men jag ligger och leker med mobilen, och kollar på My name is Earl.
Och idag firar jag och älskling 15 månader, det är inget speciellt datum, men det räknas.

- i miss u

Jag saknar dig, min söte brune älskade vän..
- alla utom de 4 sista bilden är tagen från we<3it









Dag 6 - en nytagen bild på mig själv

Den här togs i lördags

 

- Lies of the beautiful people

Sitter och lyssnar på musik som gör en lite ledsen, funderar över livet och livets alla frågor. Och varför jag förknippar en av Sixx AM's intron till en jullåt..

Visst är det fel om man börjat hata en person pga en annan person?

Dag 5 - En bild från en tid jag saknar.

RSS 2.0