- I can't save her, 'cause theres nobody home

Kolla snyggingen jag precis beställde <3

- Om jag låtsas att jag bryr mig när du köper nya skor.

Tror att jag har en fetisch för skor..

- You're all I need

Har varit hemma hela dagen. Helt slut i kroppen och vill bara gå och lägga mig.

Jockes kattunge. hon är tokig. men rätt söt.

- Det här skulle jag vilja ha på måndag..

- This is not a drive by-y-y-y-y-y

Jag har inte haft ork till att blogga. Tycker det känns värdelöst att blogga från mobilen, och jag sitter nästan aldrig framför en dator nu för tiden. Bara kollar facebook och bloglovin en snabbis när jag kommer hem varje kväll.

Jag är otroligt skoltrött och trött på livet. Har massor att göra i skolan den sista månaden nu innan jag sticker till Sweden Rock, och jag orkar inte ens tänka längre i skolan. Är på dåligt humör nästan hela tiden och har inte haft orken till att vara ute de senaste två dagarna. Jag är helt slutkörd. Igår kom jag hem två typ, när jag kom hem gjorde pappa mat åt mig sen gick jag och la mig. Sov i fyra timmar, sen somnade jag strax innan tolv. Helt sjukt, skulle aldrig kunna gjort så i höstas. Men det var skönt. Är piggare idag än igår i alla fall. Mamma har köpt en Monster åt mig jag ska dra i mig tillsammans med en av farmors hemgjorda mackor (haha, god blandning..)

Men ja. Blev ett litet inlägg i alla fall. Ska försöka orka göra en ny header. Sen ska jag uppdatera min iPhone. Btw, är det någon som vet om allt man har på mobilen försvinner när man gör en uppdatering? Typ bilder, appar osv?

Min nya favoritlåt. Tröttnar verkligen inte.


RSS 2.0